Landboforeningen Kronjylland arbejder for at skabe fornuftige rammer for landbruget. Et medlemskab af Landboforeningen Kronjylland bidrager til det politiske arbejde både på foreningens niveau og i Landbrug og Fødevarer.
 

Du kan støtte arbejdet ved at blive medlem af foreningen. Kontakt politisk sekretær Hanne H. Østergaard, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. el. 8728 2436 for at aftale medlemskab.

Det får du som medlem
Landboforeningen Kronjylland varetager alle landbrugets interesser i det kronjyske område.
Du kan som medlem deltage i foreningens arrangementer. Vi afholder løbende møder om aktuelle emner med relevans for landmænd.
Som aktivt medlem har du stemmeret og er valgbar til generalforsamlingen.
 

Nyhedsbrev
Der udsendes et nyhedsbrev som indeholder forskellige informationer om det politiske arbejde, både på landsplan og lokalt i foreningens område. Der vil også være forskellige medlemsoplysninger og annoncering af kommende arrangementer i foreningen.
Se nyhedsbreve her…
 

Landbrugsavisen
Som aktiv medlem får du Landbrugsavisen tilsendt. Avisen dækker aktiviteter i landbruget - faglige, politiske, økonomiske og sociale.
 

Medlemsfordele
Som aktivt medlem har du mulighed for at benytte forskellige tilbud som f.eks. gruppelivsforsikring, pensionsordning og sundhedsforsikring, som Landbrug & Fødevarer har forhandlet sig til med diverse virksomheder. Ligeledes kan du opnå rabat gennem Landbrug & Fødevarer´s indkøbsklub. Endelig har du adgang til landmandsportalen Landmand.dk med adgang til Landbrugsinfo.dk, vejrudsigt, nyheder mv. Yderligere oplysninger her
 

Kontingent

Aktive medlemmer
Omsætning < 500.000 kr.: 1.800 kr. årligt
Omsætning 500.000 kr. - 2.500.000 kr.: 3.290 kr. årligt
Omsætning 2.500.000 kr. - 5.000.000 kr.: 4.865 kr. årligt
Omsætning > 5.000.000 kr.: 5.985 årligt 

Passive medlemmer
Incl. Landbrugsavisen: 1.255 kr. årligt
Excl. Landbrugsavisen: 600 kr. årligt


Alle priser er opgivet excl. moms.