L&F´s Gruppelivsordning har været under lup, og der er foretaget nogle tilpasninger af forsikringen, så den nu også passer til nye generationer af landmænd.

Gruppe 2 er introduceret for dem, der vil have en individuel forsikring uden ægtefælledækning, og ophørsalderen er ændret fra 65 år til 67 år, så man nu er dækket til udgangen af det år, hvor man fylder 67 år.

Hvorfor vælge Gruppeliv?

Medlemmer af L&F kan blive medlem af Gruppelivsordningen for blot 114 kr./md. pr. person.

Gruppelivsordningen er perfekt til dem, der ikke har behov for dækninger på flere millioner kroner. I gruppelivsordningen er den højeste udbetaling ved død 600.000 kr. Ved visse kritiske sygdomme udbetales 50.000 kr. og ved ulykke udbetales op til 760.000 kr. (méngrad 100%). 

Ordningen er også rigtig god, hvis ægtefællen af helbredsårsager, ikke kan blive forsikret. I gruppelivsordningens gruppe 1 er ægtefælle/samlever fuldt dækket efter 12 måneder uden at skulle aflevere en helbredserklæring.

Medlemmets eget helbred behøver heller ikke altid at have været i top. Der spørges kun til helbred 3 år tilbage i tid, og der er generelt lempelige helbredskrav. 

Se mere om Gruppelivsordningen her

Har du yderligere spørgsmål til ordningen, eller ønsker du at oprette, så kontakt os på tlf. 8728 2436 el. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.