Landbrug & Fødevarer gør det igen! Pynter op med juletræer på aabentlandbrug.dk og giver danskerne mulighed for at hente årets juletræ på landet.

Juletræskort på aabentlandbrug.dk
Hver juletræssælger markeres som et juletræ med en lille tekstboks. Tekstboksen giver kort info om salget: Adresse, åbningstider, kontaktinfo og produkter. Har juletræssalget en hjemmeside og/eller en Facebook-side, henvises til denne. Sitet aabentlandbrug.dk skal ses som en markedsføringsportal, mens al kommunikation foregår direkte mellem juletræssælgeren og forbrugeren.

Vi markedsfører aabentlandbrug.dk på de sociale medier i juletræssæsonen.

Er du juletræssælger, der sælger til private, og vil du gerne med på landkortet, og få gratis markedsføring, så kontakt foreningens sekretær på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 3092 6272 med oplysning om navn, mobil-nr., og mailadresse senest tirsdag den 12. november 2019. (Det kræver et aktivt medlemskab af foreningen)

Producenter der var med sidste år bliver kontaktet af Landbrug & Fødevarer, for at få opdateret oplysninger om åbningstider mv.